Raadpleging

Snelle en gevarieerde raadpleging

Wenst u ’s ochtends, ’s middags of ‘s avonds langs te komen in de huisartsenpraktijk? Voor een sportkeuring, een zevendedagsonderzoek of de opvolging van uw bloeddruk? U kan iedere werkdag van 08:00u tot 20:00u terecht bij ons gevarieerd medisch team (huisartsen, sportarts, psycholoog en diëtist) in Kortenberg.

Onderzoek, advies en empathie

Wij hebben een gebruiksvriendelijke online kalender (linkt naar online afsprakenagenda) waarin u zelf een afspraak kan maken bij een van onze dokters. Ook via 02/759.70.96 kan u een consultatie inboeken. Naast uitvoerig onderzoeken en gepast adviseren, bieden we u tijdens uw afspraak tevens een luisterend oor aan.  

In de praktijkagenda houden we daarnaast ruimte voor urgenties. We zetten alles op alles om u dezelfde dag nog te ontvangen in de groepspraktijk. 

Uw medische historiek wordt verzameld in uw globaal medisch dossier, dat beschikbaar is voor iedere dokter in de praktijk. U kan makkelijk een afspraak maken bij de arts die u verkiest, wij hebben immers allemaal toegang tot uw informatie. Gegarandeerd een efficiënte opvolging.

Afspraak maken bij huisarts Kortenberg? Geen afspraak online zichtbaar?

Bel ons gerust op! Wij helpen graag de dringendheid van uw probleem in te schatten en proberen u dezelfde dag nog op consultatie te laten komen.

Enkele tips

  • Maak per persoon een afspraak, het is anders onmogelijk om ons tijdschema te respecteren;
  • Meld u op tijd aan met uw identiteitskaart op het secretariaat, daar wordt voor u bekeken of uw dossier volledig in orde is;
  • Indien een afspraak onvoorzien niet kan doorgaan, verwittig ons hier tijdig van zodat iemand anders nog een afspraak kan maken op dat moment;

Zelfs met deze aandachtspunten kan het niet uitgesloten worden dat er vertraging optreedt; het tijdstip van de afspraak is slechts een indicatie aangezien de tijd om een patiënt te onderzoeken kan verschillen.

Onze huisartsenpraktijk is door de Katholieke Universiteit van Leuven erkend als een academische opleidingspraktijk waardoor enkele weken per jaar uw arts vergezeld kan zijn van een stagiaire.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x