Over ons

Zo vader, zo dochter

Huisartsenpraktijk Thienpont werd opgericht in 1964 door Marc Thienpont. Hij inspireerde zijn dochter Alexandra, die vol overtuiging in zijn voetsporen trad en ook geneeskunde ging studeren. Vandaag leidt de mama van twee de groepspraktijk. Ze is geboren en getogen in Kortenberg en zet zich enthousiast in voor de lokale gemeenschap. Het resultaat? Haar patiënten staan met stip op de eerste plaats! Om fris en gefocust te blijven als huisarts, houdt Alexandra ervan haar vrije uren al sportend, of met familie te spenderen.

Zo gevarieerd, zo gedreven

Ons team bestaat voornamelijk uit huisartsen maar telt ook een sportarts, een psycholoog, een diëtist en twee praktijkassistenten. Een multidisciplinaire aanpak? Overleg met collega-artsen? Natuurlijk! Een grote beschikbaarheid, een gepaste medische behandeling en een oprechte empathie zijn de drijfveren van onze groepspraktijk. Iedere weekdag, maar ook op zaterdagvoormiddag. 

Zo gewoon, zo toegankelijk

Met ruime parkeergelegenheid, een hartelijke verwelkoming, verse bloemen in de wachtkamer en een speelhoek voor de allerkleinsten, tonen wij u graag dat u bij ons geen nummer bent. Iedere patiënt, iedere klacht en iedere situatie beschouwen wij als even belangrijk. We zijn graag de huisdokter, kort bij huis, waar u met een gerust hart terechtkan. Zelf, maar ook met uw gezin. 

Groepspraktijk Kortenberg met familiaal karakter?


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x